skolen

Skolefotograf

Skolefotograften kommer på besøg mandag den 3. oktober og tirsdag den 4. oktober og tager fællesfoto af både børnehaven og alle klasserne i skolen.

Derudover er det muligt at få taget portrætfoto og søskendefoto. Søskendefoto tages sideløbende med at børnene i børnehaven får taget portrætbilleder fra morgenstunden og frem til kl. 10-pausen. Der skal være en forældre tilstede, hvis man ønsker søskendefoto. Skal man have taget søskendefoto, kan man godt få børnene portrætfotograferet i samme ombæring (i stedet for sammen med klassen).

Planen er:

Mandag: Fra kl. 8.15: Børnehaven og søskendefoto. Efter kl. 10-pausen: 5. kl., 4. kl., 6. kl. 7. kl., og 9. kl.

Tirsdag: Efter morgensang: 0. kl., 1., kl., 2. kl., 3. kl., 8. kl.,

Fotografen kommer og sælger billederne til julecafé. Det er muligt til julecafé at bestille ekstra billeder, som godt kan nå at blive klar til jul.

Sedler fra fotograften kommer med hjem i taskerne fredag den 23. september. Man SKAL huske at få en seddel med, hvis man ønsker at få taget portrætfoto (samtykke). Sedlerne afleveres til klasselæreren/i børnehaven. Ønsker man kun fællesbillede markeres det på sedlen. Er sedlen blevet væk i tasken kan printes en ny her:

https://roeddingfriskole.dk/wp-content/uploads/2022/09/Samtykke-skolefotograf.pdf

from to
Scheduled Arrangementer