Billedgalleri

Klik på billederne for at se hele albummet.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Blandede optagelser fra friskolens 75 års jubilæumsfejring. Tusind tak for en dejlig dag. ... Vis mereVis mindre

Kommenter på Facebook

Super flot video👌 det ser magisk ud det hele🥳🇩🇰

Dejlig og flot film fra dagen og tak for det hyggelige arrangement... vi havde en skøn dag ☀️🎶🇩🇰🍰😊

Sikke en fin film … tillykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Flødebolleræs - 75 års fødselsdag på Rødding Friskole - familiegruppe 9 og 16 i fuld sving sammen med Flødeb, Ane og Elena ... Vis mereVis mindre

Kommenter på Facebook

I er den skønneste skole. Har en super glad datter med hjem. Fyldt med gode oplevelser. Skabt af jer, Igen, igen.

Henrik Juhl Laugesen🤷🏼‍♀️😂

Louise Lyhne😂

16.09.21 - 9:41
Rødding Friskole og Børnehave Sønderjylland

FØDSELSDAGSFEST PÅ RØDDING FRISKOLE & BØRNEHAVE
Der er gang i vores familiegrupper som er til fødselsdag hele dagen. Der bliver leget, lavet bordpynt, Danset, sat stole op og lavet lagkager til kagebord i eftermiddag. Kl. 13.30 åbner vi kagebordet for forældre og man kan spise lagkage og få kaffe/te i gårdspladsen. Flere har spurtgt til hvad vi ønsker os og vi ønsker os penge som bliver øremærket børnenes legeplads/ting til legepladsen. Man kan aflevere dem i fødselsdagkrukken som står ved kaffebordet eller bruge Mobilepay 82677.
... Vis mereVis mindre

Vi glæder os til vores 75 års fødselsdag i morgen d. 16. september. Hele dagen er afsat til "børnefødseldag". Vi skal i familiegrupper lege, dække bord, lave bordpynt og lagkager. Vi skal lege med børnehaven og så skal vi til fællestime og høre Ejner Møller Juhl fortælle om hvordan det var at være elev på friskolen for 75 år siden. Kl 13.30 er der dækket op til forældre (Bedsteforældre er også velkommen) i gårdspladsen. Her kan man beundre kager og pynt samtidig med, at man drikker kaffe og spiser lagkage. Forældrekaffen slutter kl. 15.30. Herfra kan man gå i frimenighedskirken til Jubilæumskoncert. Den starter kl. 16 og slutter kl. 17. Vi glæder os til at se jer til en festlig eftermiddag på friskolen. På billlerne kan I se Nordfacaden på stuehuset, hvor gårdens navn Klokkehøj er kommet frem, takket været en donation fra Ejner.
Vi siger tak og er mægtig glade for det.
... Vis mereVis mindre

Vi glæder os til vores 75 års fødselsdag i morgen d. 16. september. Hele dagen er afsat til børnefødseldag. Vi skal i familiegrupper lege, dække bord, lave bordpynt og lagkager. Vi skal lege med børnehaven og så skal vi til fællestime og høre Ejner Møller Juhl fortælle om hvordan det var at være elev på friskolen for 75 år siden. Kl 13.30 er der dækket op til forældre (Bedsteforældre er også velkommen) i gårdspladsen. Her kan man beundre kager og pynt samtidig med, at man drikker kaffe og spiser lagkage. Forældrekaffen slutter kl. 15.30. Herfra kan man gå i frimenighedskirken til Jubilæumskoncert. Den starter kl. 16 og slutter kl. 17. Vi glæder os til at se jer til en festlig eftermiddag på friskolen. På billlerne kan I se Nordfacaden på stuehuset, hvor gårdens navn Klokkehøj er kommet frem, takket været en donation fra Ejner. 
Vi siger tak og er mægtig glade for det.Image attachmentImage attachment

Kommenter på Facebook

Kære alle jer. Vi er bortrejst, og kan derfor kan vi desværre ikke deltage i bedsteforældre kaffe og den øvrige jubilæums fest. Vi ønsker jer alle en fantastisk dejlig dag, med at fejre vores dejlige Rødding Friskole og Børnehave. De kærligste jubilæums hilsner fra en gammel forældre igennem 15 år, og nuværende bedsteforældre til Signe , Mikkel og Mads Andersen Gath.❤️👍

Vi glæder os til at komme og fejre jer, hinanden og skolen 🇩🇰☀️🎶

Indlæs flere