Nyheder

Her kan du følge med i seneste nyt om Rødding Friskole og Børnehave. Tjek også siden med kommende arrangementer og tjek vores side på Facebook her.

Seneste nyt

skolen

Ledige pladser i skolen

diverse-alfabetet

Information til skoleforældre genåbning FASE 2

Information til forældre med børn i skole vedrørende genåbning fase 2.

Vigtige informationer til alle forældre forud for genåbningen

Kære Forældre  Børnehaven og Storegruppen åbner onsdag den 15. april.Skole for 0.-5. kl. og SFO for 0.-3. kl. åbner torsdag den 16. april. Inden I sender jeres børn i børnehave, storegruppen, skole og SFO skal I læse den eller de vedhæftede informationsfoldere, som er relevante for jer.  Informationer til forældre med børn i skolen Informationer til […]

kronprinsesse

Vi vinkede til H.K.H. Kronprinsesse Mary

I anledning af Rødding Højskoles 175 års jubilæum var H.K.H. Kronprinsesse Mary i Rødding og hele børnehaven og skolen var på pletten og vinkede og viftede med flag iført kroner.

diverse-blomst

Skolemad

Der er mulighed for at bestille skolemad til 12-frikvarteret mandag og fredag. Maden bestilles via Rødding Centrets hjemmeside http://rcentret.skolemad.dk/ . Rødding Centret leverer maden til skolen.

min-vildste-ide-amalie

Vinder af Unge forskere Min vildste idé 2019

Rødding Friskole vinder Unge forskere min vildeste idé 2019. Blandt 1400 indsendte bidrag vandt Amalie i 5. klasse konkurrencen på landsplan med sin idé om en maskine der fjerner iltsvind. Amalie var i København sammen med sin mor og Gitte Kjems i går Tirsdag. Vi vidste at Amalie havde vundet 1. præmien i mellemtrinnet. Vinderne […]