Nyheder

Her kan du følge med i seneste nyt om Rødding Friskole og Børnehave. Tjek også siden med kommende arrangementer og tjek vores side på Facebook her.

Seneste nyt

Tilmelding til Regionsmøde

Den 12. marts 2020 er Rødding Friskole værter for Regionsmøde for Fri Skoler i Region Syd. Invitation klik her. Film om hvad en friskole er klik her. Hver deltager skal tilmeldes enkeltvis på formularen nedenfor. Betaling skal ske samlet pr. skole.

kronprinsesse

Vi vinkede til H.K.H. Kronprinsesse Mary

I anledning af Rødding Højskoles 175 års jubilæum var H.K.H. Kronprinsesse Mary i Rødding og hele børnehaven og skolen var på pletten og vinkede og viftede med flag iført kroner.

diverse-blomst

Skolemad

Der er mulighed for at bestille skolemad til 12-frikvarteret mandag og fredag. Maden bestilles via Rødding Centrets hjemmeside http://rcentret.skolemad.dk/ . Rødding Centret leverer maden til skolen.

min-vildste-ide-amalie

Vinder af Unge forskere Min vildste idé 2019

Rødding Friskole vinder Unge forskere min vildeste idé 2019. Blandt 1400 indsendte bidrag vandt Amalie i 5. klasse konkurrencen på landsplan med sin idé om en maskine der fjerner iltsvind. Amalie var i København sammen med sin mor og Gitte Kjems i går Tirsdag. Vi vidste at Amalie havde vundet 1. præmien i mellemtrinnet. Vinderne […]

skolen