Arbejdslørdage

Vi holder sædvanligvis arbejdslørdage 2 gange om året.

Arbejdslørdage er skoledage for alle elever og børnehavens børn.

I skoleåret 2019/2020 der 2 lørdage at vælge imellem til efterårets arbejdslørdag – 28. september eller 5. oktober 2019. Man vælger som familien hvilken én af dagene der passer bedst ind i kalenderen.

Ved tilmelding nedenfor tilmelder man sig som familie til hvilken én af efterårets arbejdslørdage man deltager i.

Tilmeldingfrist til efterårets arbejdslørdage er den 17. september.

Lige nu kan opleves problemer med at få sendt tilmeldingen. Sker det “kører den bare rundt” når man trykker på send (i stedet for at skrive sendt med succes). Sker det for dig, så tag enten et screenshot eller et billede af den udfyldte blanket og send den på mailen [email protected]. Eller send blot en mail med alle oplysningerne om tilmeldingen i. Beklager besværet!

Tilmelding arbejdslørdag

Tilmelding til efterårets arbejdslørdage. Vi starter kl. 8.30 og slutter med fælles frokost.