matleri-900

Informationspjece fra Sundhedsmyndighederne til forældre

Sundhedsstyrelsen har udgivet denne informationspjece som omhandler situationen hvor dit barn enten har symptomer der kan være Covid-19 eller der er konstateret smitte i dit barns institution eller skolen. Informationspjece

Koebenhavn

Rejseuge for 7-8-9. klasse

Fra den 12. til den 16. april håber vi, at vi kan tage ud af huset med 7-8-9. klasse.

Gårdspladsen

Forældremøde i 6. kl.

Vi afholder forældremøde i 6. klasse den 7. september kl. 17-18.30. Se mere info på Fredagshilsen.

Skoletasker

Forældremøde 4. kl.

Vi afholder forældremøde i 4. klasse den 15. september kl. 17. Se mere info på fredagshilsen.

Elev med lommeregner

Terminsprøver 9. klasse

Vi afholder terminsprøver for 9. klasse fra den 14. til den 16. december. Se mere info på Fredagshilsen.

julecafe-dans-om-juletraet

Produktionsdage til julecafé

Skoledagene den 26. og 27. november er produktionsdage til julecaféen.

indskrivningsmoede

Indskrivningsmøde til kommende 0. klasse

Den 19. november kl. 17-18 afholder vi indskrivningsmøde til kommende 0. klasse (børn årgang 2015).

skolen

Skolehjemsamtaler 2. kl.

Vi afholder skolehjemsamtaler i 2. kl. i dag og den 16. november. Se mere info på fredagshilsen.

diverse-alfabetet

Skolehjemsamtaler 2. kl.

Vi afholder skolehjemsamtaler i 2. klasse i dag og den 18. november. Se mere info på fredagshilsen.

Elev med lommeregner

Skolehjemsamtaler 9. kl.

Vi afholder skolehjemsamtaler i 9. klasse i dag og den 20. oktober. Se mere info på fredagshilsen.