Gårdspladsen

Generalforsamling

Rødding Friskole & Børnehave afholder ordinær generalforsamling den 30. april 2025, kl. 19.00. Vi spiser sammen inden generalforsamlingen.

matleri-900

Forældrerådsmøde i Børnehavens Forældreråd

Rødding Friskole & Børnehaves Forældreråd holder forældrerådsmøde den 12. september kl. 16.15.

Bestyrelsesmøde

Rødding Friskole & Børnehaves bestyrelse holder bestyrelsesmøde den 25. november kl. 18.00.

Bestyrelsesmøde

Rødding Friskole & Børnehaves bestyrelse holder bestyrelsesmøde den 24. oktober kl. 18.00.

Bestyrelsesmøde

Rødding Friskole & Børnehaves bestyrelse holder bestyrelsesmøde den 10. september kl. 18.00.

diverse-blomst

Bestyrelsesmøde

Rødding Friskole & Børnehaves bestyrelse holder bestyrelsesmøde den 6. juni kl. 18.00.

Støtteforeningens MGP-fest for 0-6. kl.

Støtteforeningen afholder MGP fest for 0-6. klasse lørdag den 22. februar. Alle må invitere en ven til festen. Tilmelding efter først til mølle princippet.

Fredagshygge for forældre

Støtteforeningen afholder et arrangement med Fredagshygge for forældre – fredag den 6. september kl. 16-18. Der vil være musik og mulighed for at købe drikkevarer og snacks.

Fællesspisning Børnehave

Fællesspisning med afslutning for kommende skolebørn. Alle børnehavens børn og deres forældre og søskende er inviteret. Medbring egen madkurv.

Sangaften i laden 28. oktober 2024

Vi mødes i laden på Rødding Friskole og Børnehave Vi får bl.a besøg af tidligere ansatte, tidligere elever og andre med interesse i stedet. De vil i løbet af aftenen præsentere nogle af sangene. Kirsten sidder ved klaveret og sørger for melodierne. Vi skal både synge ”gamle kendinge” og sange fra den nye højskolesangbog. Vi […]