Gratis foredrag – Hjælp dit barn til bedre spisevaner MADRO

Kom til gratis foredrag mandag d. 4. april kl. 19.30 (mulighed for spisning kl. 18.30 for kr. 100)

Hvad stiller man op når måltiderne er blevet en kampscene? Hvorfor vil barnet ikke spise mere eller hvorfor vil barnet ikke stoppe med at spise? Hvorfor vil barnet ikke smage eller måske slet ikke sidde med ved bordet? Foredraget vil hjælpe dig og børnene til større MADRO, så spisesituationen bliver behagelig for alle parter. MADRO betyder ikke, at der skal være stille, men at der skal være ro i hovedet omkring maden. Det betyder god stemning, tryghed, nærvær og madmod. Du vil få en helt konkret guide til hvordan ansvaret skal fordeles mellem børn og voksne i spisesituationen og hvordan man holder en god måltidsstruktur. Disse redskaber er altafgørende for at opnå MADRO. Derudover vil du få et indblik i hvordan diætkulturen kan skabe madstress hos selv de yngste og hvordan du bedst kan beskytte dem mod dette.

Anne er uddannet cand. scient i kemi, men har arbejdet med børns spisevaner i flere år. Hun har været en del af tilblivelsen af MADRO-bogen og arbejder til daglig som leder af MADRO for børn under Morten Elsøe og Anne Gaardmand. Her har hun familier i forløb og udvikler undervisningsmateriale til dagtilbud og folkeskoler. Anne er gift med Morten Elsøe og sammen har de to piger på henholdsvis 4 og 6 år. Du kan følge Annes arbejde på hendes meget popluære instagramprofil her: https://www.instagram.com/anne.elsoe/

Der er mulighed for at tilkøbe en lækker kold anretning fra Eventgourmand. Spisning kl. 18.30 og der er plads til 100 personer, efter først til mølle princippet. Pris kr. 100, som betales ved tilmelding på mobilepay nr. 82677. Menuen er tunmousse med dressing og flutes, kalveruller med urtecreame og sprød salat, hjemmelavet kartoffelsalat, en sprød salat og gammeldags æblekage med knas og flødeskum. Drikkevarer kan købes.

Tilmelding sker efter først til mølle princippet. Der er 100 billetter til spisningen og foredrag og derudover yderligere 100 billetter til selve foredraget. Tilmelding til både foredrag og spisning nedenfor. Bemærk sidste frist for tilmelding til spisning er den 24. marts.

Scheduled Arrangementer