min-vildste-ide-amalie

Vinder af Unge forskere Min vildste idé 2019

Rødding Friskole vinder Unge forskere min vildeste idé 2019. Blandt 1400 indsendte bidrag vandt Amalie i 5. klasse konkurrencen på landsplan med sin idé om en maskine der fjerner iltsvind. Amalie var i København sammen med sin mor og Gitte Kjems i går Tirsdag. Vi vidste at Amalie havde vundet 1. præmien i mellemtrinnet. Vinderne af indskolings- og udskolingsprisen var dog ligeledes repræsenteret i konkurrencen om at vinde landskonkurrencen. Men den samlede vinder blev altså Amalie som kunne tage 13.000 kr. med hjem til klassekassen!
Det stopper dog ikke her Rødding Friskole havde også 2 vindere af 2. præmier. Lukas i 2. klasse og Sigrid i 5. klasse vand hver 1000 kr. til deres klassekasser. Ud af de 1400 deltagere havde man udvalgt 41 bidrag til finalen. Udover præmievinderne havde vi følgende blandt de 41 bedste: Michelle 3. klasse, Joey 0. klasse, Lukas 3. klasse, Olivia 4. klasse, Vitus 4. klasse. Alle har fået et diplom med hjem. Vi er stolte og glade over at deltage med alle de gode ideer fra Skolen. Vi havde en fantastisk emneuge i januar, hvor vores elevers kreativitet, idérigdom og samarbejdsevne på tværs af alder virkelig kom til udtryk. Der var mange rigtig gode ideer fra alle elever og vi kan alle være stolte over den anerkendelse vi har fået.