skolen

Fripladstilskud

Tilskud til betaling af skolepenge.

Så er det igen tid til at søge friskolernes fripladstilskud. Tilskuddet er et statstilskud til nedbringelse af forældrebetalingen. Kriterierne for tildeling fastsættes af Fordelingssekretariatet. Tilskuddet tildeles ud fra forældrenes økonomiske forhold. Vi opfordre til, at alle som opfylder indtægtskriterierne søger.

Print, udfyld og underskrift ansøgningsskema (link nedenfor) eller kom ind til Pia på kontoret og hent et eksemplar. Husk – hvis dit barn går i SFO skal der udfyldes 2 ansøgningsskemaer; ét vedr. skole og ét vedr. SFO. De familier som opnår tilskud får direkte besked fra kontoret lige efter nytår og tilskuddet udbetales ved modregning i skolepengeopkrævning fra marts – juni 2020.

FRIST!! Udfyldte ansøgninger skal afleveres på kontoret senest mandag den 2. september.

Ansøgningsskema skole

Ansøgningsskema SFO